Home / Stiri / Muzica / Mellina și Karym, cu cărțile pe față despre „Anonim”
Mellina și Karym, cu cărțile pe față despre „Anonim”
Mellina și Karym, cu cărțile pe față despre „Anonim”

Mellina și Karym, cu cărțile pe față despre „Anonim”

Karym și Mellina au lansat de curând primul lor single împreună, „Anonim”, pentru care au filmat și un super videoclip. Cei doi artiști ne-au povestit mai multe despre noua piesă, despre viața lor sentimentală, dar și despre sacrificiile pe care le-au făcut pentru muzică!

Super BRAVO Girl!: De curând ați lansat single-ul „Anonim”. Care este povestea acestei piese?

Mădălina Dumitru: Piesa „Anonim” am scris-o gândindu-mă la faptul că într-o relație ne cunoaștem sufletele pe de rost, iar spre sfârșitul ei ne luăm rămas bun și devenim din suflete pereche, niște simpli anonimi. Piesa este o bucată din sufletul meu și sper să atingă sufletele românilor.

Mircea Cioclei: Nu știam cum sună piesa până să ajung în studio să trag ghidul. Mă așteptam însă ca piesa să sune foarte bine, deoarece am mai colaborat cu Mellina și la single-ul meu „Sunt aici” și știam cât de bine compune, dar nu mă așteptam ca piesa să mi se potrivească atât de bine. Am fost foarte încântat când Mellina m-a sunat și mi-a propus această colaborare pentru că eram conștient că putea alege oricare alt artist care era deja foarte cunoscut. Apreciez foarte mult decizia ei.

SBVG!: Cum a luat naștere colaborarea dintre voi?

Mellina: Karym este unul dintre cei mai talentați elevi de la școala de muzică pe care o dețin alături de Maria Simion, „TRALA-LA SCHOOL”. L-am cunoscut prin intermediul dragului meu PR, Eugen Băltărețu (The Squad PR Agency). În primă fază, l-am rugat pe Karym să mă ajute cu ghidul de băiat pentru piesa „Anonim”, și spre surprinderea mea, piesa i s-a potrivit mănușă, așa că mi-a dat planurile peste cap și am decis să facem piesa împreună.

Karym: Îmi doream de foarte mult timp o colaborare cu Mellina. Am început să lucrez cu ea la ultimul meu single în calitate de compozitor. Cred că am fost omul potrivit la locul potrivit în ceea ce privește colaborarea pentru melodia „Anonim”.

SBVG!: Recent a avut loc lansarea videoclipului „Anonim”. Cum a fost atmosfera la petrecere?

Mellina: Reacțiile tuturor au fost peste așteptările noastre. Toată lumea s-a simțit bine, așa că eu personal consider evenimentul ca fiind un succes. Mulțumim tuturor prietenilor noștri că au venit să ne susțină: JerryCo, Cosy, Dya, Tara, Andra Gogan, Adrian Țuțu, Mihai Chițu, Kamara etc., precum și concurenților de la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”.

Karym: A fost prima mea experiență de acest gen. A fost un eveniment foarte mare organizat de echipa The Squad PR Agency căreia țin să îi mulțumesc. Consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și toată lumea a fost mulțumită. Pe această cale le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea clipului „Anonim”. În primul rând, regizorului Anthony Icuagu, Magdei Mohamed care s-a ocupat de styling, lui Giuliano Sabău pentru încălțăminte, Ancăi Viviana pentru hair styling, Malvinei Istvan pentru makeup, Olgăi Barcari și lui Alexandru Stativă pentru lookul meu, lui Dan Niculescu pentru fotografii și nu în ultimul rând lui Andrei Cristian pentru artwork-ul oficial al piesei „Anonim”.

SBVG!: În viața reală vi s-a întâmplat să ajungeți să fiți „anonimi” pentru partener sau parteneră?

Mellina: Din păcate da. Povestea este inspirată din viata mea, din momenul acela când cei doi îndrăgostiți devin din suflete pereche – anonimi. Este foarte trist, dar consider că dacă nu suferi înseamnă că nu ai iubit, așa că într-un fel suferința se compensează cu momentele unice care fac două suflete să se apropie unul de celălalt.

Karym: Din fericire, niciodată nu am rămas un anonim. Încerc pe cât posibil să rămân în relații bune cu fostele partenere.

SBVG!: Cum stați cu dragostea acum? Este dificil să vă împărțiți timpul între carieră și viața personală?

Mellina: Nu am iubit, ca să fiu directă. Momentan sunt cuplată cu muzica, dar cred că se poate împărți foarte ușor timpul între muzică, compus și iubire sau între orice activitate am avea și iubire. Întotdeauna ne putem face timp pentru lucrurile care contează.

Karym: Hahaha, pot spune același lucru ca Mellina. :)) Momentan nu sunt implicat în nimic serios din punct de vedere sentimental.

SBVG!: Când ați descoperit pasiunea pentru muzică? Ce v-a determinat să urmați această carieră?

Mellina: Pasiunea pentru muzică o am de când mă știu, dar până la 23 de ani nu am luat treaba asta în serios… Tot așteptam să mă descopere cineva, să vadă talentul ascuns în mine. Evident că asta nu s-a întâmplat și atunci am realizat că nimic nu cade din cer, astfel, m-am apucat de compus, produs, scris versuri și uite așa a început toată povestea!

Karym: Sincer mi-a plăcut să cânt de când mă știu. Când am fost suficient de mare, părinții m-au înscris la o școală de muzică și de acolo a pornit totul… Am început cu chitara pentru scurt timp și am trecut la mandolină, dar apoi am renunțat la instrumente pentru că mi-am dat seama că vreau să cânt cu vocea și m-am înscris într-un cor local.

SBVG!: Ați fost nevoiți să faceți sacrificii pentru a vă îndeplini visurile pe plan muzical? Există lucruri pe care le-ați schimba dacă ar fi să dați timpul înapoi?

Mellina: Singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi să fi luptat mai din timp pentru muzică. Sacrificii cred că fac toți artiștii. Eu a trebuit să mă mut cu ai mei câțiva ani pentru că financiar, în primii ani de muzică, e mai greu. Am stat majoritatea timpului în casă și am compus, dar a meritat. Le mulțumesc părinților pentru că m-au suportat!

Karym: Consider că toți fac sacrificii la un moment dat, indiferent că vorbim de viața personală sau cea profesională. Din experiență pot spune că de cele mai multe ori ne sacrificăm viața personală. Nu doresc să schimb nimic, dar mi-aș fi dorit să fi avut mai multă încredere în mine și să nu mă las influențat de oameni cu viziune mică și gândire negativistă care se autointitulează „realiști”.

SBVG!: Care sunt artiștii care v-au inspirat de-a lungul timpului și au reprezentat modele de urmat pentru voi?

Mellina: Pe mine, în general, nu m-au inspirat artiștii, ci oamenii cu care am lucrat. Ei sunt inspirația mea și de la ei am învățat multe din ce știu acum.

Karym: Sunt mare fan Usher, Beyoncé, Andra, Delia și Mellina pe care o respect pentru că este un artist complet. De la fiecare dintre ei am ce învăța și le urmăresc cu atenție activitatea muzicală.

SBVG!: Ce vă place să faceți în timpul liber când nu aveți concerte, interviuri sau filmări?

Mellina: În timpul liber îmi place să călătoresc sau să mă văd cu prietenii.

Karym: Când nu lucrez, îmi place să-mi petrec timpul alături de familie. Acasă este și va rămâne întotdeauna singurul loc unde îmi încarc bateriile. Sunt primul când vine vorba de distracție, însă am o scară de valori bine definită și familia este pe primul loc.

SBVG!: Ce dorințe mai aveți pe plan profesional?

Mellina: Îmi doresc ca muzica mea să atingă și să vindece milioane de suflete.

Karym: Îmi doresc să duc la bun sfârșit toate proiectele începute și pe cele care vor urma.

SBVG!: Aveți un mesaj pentru cititoarele revistei „Super BRAVO Girl!”?

Mellina: LUPTAȚI PENTRU VISURILE VOASTRE! Vă aștept cu drag pe pagina mea de Facebook, Mellina Official, ca să-mi spuneți părerea voastră despre noua mea colaborare. Pupici!

Karym: AVEȚI ÎNCREDERE ÎN VOI! Nu uitați că vă aștept și pe pagina mea de Facebook, Karym Official. De asemenea, vă invit să dați un share la piesa „Anonim”. Vă pup!

Articol preluat din numărul 3 al revistei Super BRAVO Girl!

Despre Vyorel

Citeste si ...

Simona Halep. Adevărul din spatele accidentărilor sportivei. Ce spune managerul Virginia Ruzici

Simona Halep. Adevărul din spatele accidentărilor sportivei. Ce spune managerul Virginia Ruzici

Simona Halep  Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre forma şi accidentările numărului 4 …

Lasă un răspuns

Powered by keepvid themefull earn money