Home / Stiri / Muzica / Antonia: “Am început anul cu muncă şi energie pozitivă!”
Antonia: “Am început anul cu muncă şi energie pozitivă!”
Antonia: “Am început anul cu muncă şi energie pozitivă!”

Antonia: “Am început anul cu muncă şi energie pozitivă!”

Deși recent a devenit mămică pentru a treia oară, Antonia a revenit deja în peisajul muzical cu o nouă piesă, „Dor de tine”. Artista ne-a dezvăluit de cine îi este ei dor, cât de minunat este să fii mamă și cum reușește să fie mereu în formă!

Super BRAVO Girl!: De curând ai lansat single-ul „Dor de tine”, compus de Irina Rimes. Cum a fost să lucrezi cu ea?

Antonia Iacobescu: Mă bucur că am început 2017 în forţă, cu un nou single primit frumos de fanii mei. Videoclipul a avut aproape două milioane de vizualizări la o săptămână de la lansare. De altfel, tot îmi trimit prietenii mesaje că îmi aud piesa în cluburi, o văd la televizor şi o aud la radio, aşa că le mulţumesc tuturor pentru susţinere. În ceea ce o priveşte pe Irina Rimes, pot spune că este o artistă şi o compozitoare talentată. Mă bucur că am colaborat cu ea şi sper că acesta să fie doar începutul.

SBVG!: Cum te-ai dis-trat la filmările videoclipului? 

Antonia: A fost frumos, relaxant. Am fost alături de echipa cu care lucrez de fiecare dată. În plus, le-am avut alături pe fetele de la Like One, Laura Musuroaea, pe colegele mele de la Global Entertainment, pe Otniela Sandu de la emisiunea „Supravieţuitorul”, pe dansatorii mei şi mulţi alţi prieteni. Am început anul cu muncă şi energie pozitivă şi asta e tot ce contează pentru mine.

SBVG!: Ţie de cine îţi e dor când eşti ple-cată la concerte, emisiuni sau şedinţe foto?

Antonia: Bineînţeles că de Akim, Dominic şi Alexandru, însă ştiu că pe ei îi văd în doar câteva ore. Cel mai greu este dorul de Maya şi faptul că este atât de departe. Însă o văd pe Skype atunci când nu pot merge să o vizitez.

SBVG!: Anul trecut ai fost inclusă în top 100 cele mai frumoase femei din lume, ocupând locul 27. Cum te-ai simţit când ai aflat că faci parte din acest clasament alături de personalităţi precum Emma Watson, Selena Gomez sau Cara Delevingne?

Antonia: Nu mi-a venit să cred. Este o onoare şi o bucurie şi le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi m-au susţinut! Mi se pare incredibil că sunt în aceeaşi categorie cu nişte femei atât de frumoase pe care le admir.

SBVG!: Acum câteva luni ai adus pe lume cel de-al treilea copil. Povesteşte-ne despre mezinul familiei, Akim Alexandru.

Antonia: Akim Alexandru este un copil cuminte, Dominic are grijă de el și sunt foarte drăgălaşi împreună. Noi ne facem programul în funcţie de ei, iar Alexandru mă ajută foarte mult şi îi sunt recunoscătoare.

SBVG!: Cum l-a primit Dominic pe frăţiorul său mai mic?

Antonia: Cu bucurie. Mă anunţă de îndată ce îl aude pe Akim plângând şi mă ajută să îl schimb. Dominic este un copil foarte iubitor.

SBVG!: Arăţi minunat după trei naşteri. Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Antonia: Cred că am şi mult noroc. După fiecare sarcină am dat jos repede kilogramele în plus. În curând voi începe să merg şi la sală şi îmi voi reveni complet. În rest, mănânc normal. Eu nu obişnuiesc să mănânc mult, ci puţin şi des şi uneori îmi permit să gust şi dulciuri.

SBVG!: Majoritatea artiştilor pleacă în străinătate în luna ianuarie. Tu şi Alex aveţi planuri de vacanţă?

Antonia: Nu avem cum să plecăm anul acesta, pentru că Akim este foarte mic. Ne vom lua câteva zile libere să mergem prin ţară. În rest, lucrăm, pregătim piese noi. Eu voi reveni în curând pe scenă, aşa că voi avea vacanţă abia la vară.

SBVG!: Eşti foarte activă pe reţelele sociale. Cum reacţionezi la comentariile răutăcioase ale oamenilor. Te afectează la fel de mult ca la începutul carierei?

Antonia: Mă afectează uneori când văd oameni extrem de răutăcioşi în nişte situaţii extrem de banale. Mi se pare că pe Social Media întâlneşti răutate gratuită la tot pasul. Încerc să nu mă las afectată, deşi sunt mai sensibilă de fel.

SBVG!: Ce proiecte mai pregăteşti anul acesta?

Antonia: Urmează să lansez cel puţin două piese în limba engleză, nişte colaborări despre care însă nu pot spune, dar vă anunţ atunci când se confirmă. De asemenea, aş vrea să pregătesc nişte proiecte pentru fanii mei și pe online.

SBVG!: Ai un mesaj pentru cititoarele revis-tei „Super BRAVO Girl!”?

Antonia: Să aveţi un 2017 minunat, să vă îndepliniţi toate dorinţele şi sper să ne vedem la concerte! Vă pup!

Articol preluat din numărul 3 al revistei Super BRAVO Girl!

Despre Vyorel

Citeste si ...

Simona Halep. Adevărul din spatele accidentărilor sportivei. Ce spune managerul Virginia Ruzici

Simona Halep. Adevărul din spatele accidentărilor sportivei. Ce spune managerul Virginia Ruzici

Simona Halep  Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre forma şi accidentările numărului 4 …

Lasă un răspuns

Powered by keepvid themefull earn money